Nu kör vi igång...

...långsamt, det blir bäst så.. om jag börjar direkt på lägsta så kommer det gå åt helvete. Imorgon börjar det, 500 kcal. Tyvärr kan jag inte bestämma vad jag ska äta eftersom på kvällen ska jag på resturang och på dagen är jag på resande fot:P ska shoppa i mellandagsrean (har inga kläder att ha nu när jag har tappat tio kilo)

Hoppas det är bra med alla er!

Jag behöver hjälp

Ni som brukar läsa min blogg, följ mig med bloglovin' så ni inte är inne här varje dag eftersom det har varit väldigt lite med inlägg nu på senaste vilket jag ska förklara efter den här länken.. (Följ min blogg med bloglovin)

Nu till saken, det går inte.. ingenting går. Jag gick ner 10 kg och nu står det bara stopp. Jag går inte upp i vikt för jag äter NORMALT.. men normalt går inte.. med normalt går man inte ner i vikt. Jag balanserar mellan 63-62 och det är alldeles för mycket vikt för mig som är 161 cm lång.

Jag vill bara komma under 59 kg strecket och då kan jag börja skriva i bloggen normalt igen.. då det börjar gå bra. Det är bara psykiskt jobbigt att skriva varje dag hur dåligt det har gått.. det funkar inte för mig, jag blir inte peppad av det. Men tro mig era ord värmer så mycket, och jag ska klara det.. Jag ska komma tillbaka till ytan!

Hoppas ni alla har det bra <3 Saknar er.

.....

jag är så trött på mig själv.
Det blir ingen spanien.. dom säger att vi kanske ska åka någonstans i maj, då har jag ännu kortare tid på mig att nå min målvikt. Om vi redan hade bokat resan.. då hade jag kännt mig motiverad. Nu känns det som om den inte kommer bli av. Jag hade sett fram emot spanien nästa höst så jääävla mkt!

Nothing taste as good as thin feels

Frukost: Inget
Lunch: inget
Mellanmål: Två tuggor avokado med skagenröra (ca 30 kcal)
Middag: Fisklasagne (200kcal)
Övrigt: Cola zero, vatten och té. (1kcal)(1kcal)(0kcal)

Det blev lite ändringar idag (kan ju inte komma undan middagen ibland!

J klagar över att jag "äter lite" (nej du vet inte hur mkt jag äter jämfört med vissa andra) tydligen ska ha ringa min mamma om jag inte börjar äta lunch. Jag vill kunna skriva ut i bloggen vad jag äter inte äter men det verkar inte som det är möjligt nu när J vet om min blogg och han har koll.. fast jag vet inte om han brukar läsa den. Han brukar nog glömma vad den heter. Jag älskar honom men vill ändå att han inte ska bry sig om vad jag äter på något sätt.. för jag dör ju inte!

ÄTA IMORGON

Frukost: Inget
Lunch: inget
Middag: Soppa (45kcal)
Kvällsmål: En avokado med skagenröra (ca160 kcal)
Övrigt: Cola zero, vatten och té. (1kcal)(1kcal)(0kcal)

Jag är tillbaka, som ni kanske har märkt har jag tagit en paus från bloggandet en paus från mina störda ätvanor.. ja jag vet själv att dom är störda. Men nu är jag på g igen och idag började min nya diet. Tyvärr vad jag tvungen att äta middag (fisklasagne) men annars har jag bara ätit ett par russin idag och druckit vatten + cola zero. Det känns bra. Och det ni ser ovan är mitt matintag imorgon. Hur mår ni allihopa? hur har ni haft det?


Man kan inte alltid vinna..

den 19 ska jag ha kommit under 60, annars måste jag tyvärr DÖ! Nej men.. det känns allvarligt talat så, allting gick ju så bra och jag gick ner 10 kg i racerfart(?) sen bara tog det stopp, jävla spärrfitta. Ursäkta att jag är så bitter men man blir det när det står något i vägen för ens drömmar.

Ätit hittils:
Knäckemacka med skagenröra ca30kcal

Nu ska jag ta mig en cola zero och vila lite, fick inte så mycket sömn inatt.. som vanligt!




vafan

Känns bra idag, snart en etta på vågen. Åh jag borde väga under 60 redan, blööö!

Måndag igen då

Foccacia till lunch en räkmacka till middag, ALLDELES FÖR MKT MAT! Kanske tar ett kvällsmål ifall jag tror att jag kommer hetsa, men det är inge bra att äta efter sju och dessutom har jag redan fått tillräckligt i mig idag. Hur går det för er andra? Hur är livet? <3

Fortfarande lika fet

Ja fortfarande lika fet som förra gången ni såg mig


Ser ni hur mycket jag behöver gå ner nu? max 12 kg för att börja se okej ut..
62 kg, varför är det så svårt att komma under den spärren..
Dagen då jag ser 59 kg på vågen då vet jag att jag kommer klara det.


RSS 2.0