Jag måste ha kontroll

Igår gick jättebra och idag har varit helt okej hittils, ända synden var en halv fralla :S tur att den var ganska liten i alla fall. Men nu oroar jag mig mest fö rhur det ska bli hemma hos J, för jag måste alltid äta där.. och det är så gott:( Jag måste tänka på hur bra jag kommer må när jag är smal.. jag måste!

2-4-6-8?

Jag tror att jag ska sätta igång med 2-4-6-8 dieten igen, det funkade väldigt bra för mig förra gången. För får jag inte äta mer än 200 kcal så gör jag inte det. Idag har jag ätit 70 kcal, två stycken knäckebröd med lite kaviar.

Jag kollade upp mitt bmi nyss och jag har ju fortfarande 23,9 :( tråkigt värre. Men så kollade jag på mitt bmi ifall jag skulle väga 55, och det skulle då vara 21, vilket är alldeles för mycket:O Så 50 kg, sen får vi se. Det är bara 12 kg kvar, och jag har klarat det förut. Fem kilo på två veckor ska inte vara något problem för mig.



Food for me?

Jag vill inte tänka på hur mycket jag har ätit idag men jag ska ändå rabbla upp det. Med tanke på att jag vaknade upp klockan fem och fick åka till akuten blev det mycket mer än det var tänkt, och ingen Jocke idag heller. Fan alltså...

Frukost: Sockerbulle och pago!? Whyy
Lunch: En banan & en glass!? Whyyyyyy
Middag: Spagetti??? och bacon och sås... blää

Jag ska försöka att motså att äta mer, men jag är så hungrig och så svag när jag är sjuk.


So beautiful.. I want this!

Tisdag då

Ja nu är det tisdag och jag har vikt av lite från planeringar, fan för mig då... Istället för viktväktarlåda käkade jag spagetti och köttbullar - dock inte så mycket så jag tror nog inte det blev mer kalorier än räknat - och till lunch blev det inte bara sallad utan en bit fisk också. Efter skolan var jag och fikade och det blev en chokladbakelse.. är jag fucking dum i huvudet eller? Kommer den hjälpa mig på något vis? Nej..

Imorgon ska jag äta:
Frukost: Inget/en kopp té
Lunch: Så lite som möjligt som vanligt
Middag: Så lite som möjligt (är hos jocke)
Kvällsmat: Knäckemacka

jag brukar inte kunna undvika kvällsmacka där på något mystiskt sätt så det kanske blir så. Vi får se.. hoppas på det bästa ia alla fall!

Matdagbok för tisdag

Frukost: Inget/kopp té
Lunch: Så lite som möjligt/helst sallad
Middag: Viktväktarlåda 300kcal (blä)

Så ser det ut, och såklart om jag blir sugen på annat, colazero eller läkerol.. men helst inte.
Godnatt nu mina vänner <3

Måndag all over again

Sådär nu är måndagen avklarad... ja skolmässigt då men inte matmässigt, eller den ska vara men man vet aldrig vad som kan hända. Jag försöker verkligen hålla mig från hets men det är så svårt när man får mat upptryckt i fejjan tjugofyra sju. Idag har jag hållit mig till matschemat, förutom ett glas äppeljuice, så det är dagens synd :/ Jag kanske äter en knäckemacka senare men det är bara om det verkligen krisar. Annars har jag iaf lyckats hålla matschemat väldigt bra :) Så under 200 kanske till och  med under 100 kcal har det blivit idag =)

Jag har saknat känslan av att känna mig riktigt duktig så nu är jag igång igen :) Bättre än ever. Låt mig klara detta nu.

Nej nu jävlar

Nu har jag börjat se alla bloggar skriva om bikinis och alla jävla vår och sommarkataloger kommer hem. Nu ska jag ge mitt bästa och klara av dom är 10 kilona innan jag bryter ihop, seriöst för det kommer jag göra om jag fortsätter att äta äta äta... Nu när jag har varit sjuk har jag inte kunnat träna alls för då har jag bara fått ont i halsen. Fyfan.

Matschema för imorgon:
Frukost: Vatten/té
Lunch: Så lite som möjligt/helst sallad.
Middag: Soppa
Övrigt: Läkerol/tuggummi/cola zero (men endast om jag blir sötsugen)

Jag ska bli snygg till sommaren, jag ska inte vara den feta tjejen längre. Fan nu ska jag trivas med mi själv!

Fan för att vara sjuk

Jag har inte skrivit dom senaste dagarna på grund av att jag har varit sjuk, jag har feber och grymt ont i halsen/lederna/huvudet.. fryser och svettas om vart annat. HATAR DET! Det betyder också att det inte har gått så jättebra med maten, men iaf under 800 kcal per dag skulle jag tro, det är väl alltid något att hurra över. J brukar hjälpa mig att bli frisk men nästa veckar börjar han en utbildning som han verkligen inte får bli sjuk till, det betyder att jag inte kunde åka till honom idag :( Fy sjutton, hoppas verkligen jag blir frisk tills fredag då han kommer.

Jävla panpizza som slank ner nyss, bara för att liksom.. det är så lätt att göra. Skit! Om Syrran inte hade väkt mig hade jag inte ätit alls. Superjobbigt det kan bli.

Vad ska jag säga

Fredagen gick bra, bara en massa jävla alkohol. Lördagen var riktigt dålig (bakisfood) och söndagen var ju inte heller någon höjdare men bättre än lördagen i alla fall. Den här veckan ska jag sköta mig, imorgon ska jag äta så lite lunch jag kan och middag = soppa på 30 kcal. Och vatten, vatten, vatten.. säkert lite cola zero men ska försöka hålla mig borta från det imorgon.. jag är nog beroende, men vad gör det egentligen.

Och min träningskompis måste bli frisk.. måstemåste!


JÄVLA ÄCKLIGA SYNDARE

Vilken dålig olydig äcklig syndare jag är, båda igår och idag... tur att man tränar så man inte blir värsta fettot i alla fall.. eller ännu mer fetto än vad jag redan är. JAG MÅSTE NER! Jag vill gå ner i vikt av hela mitt hjärta och jag har inte haft svårt att motstå förut, men nu har jag det, WHY?! Förut körde jag ju på "systemet" ät inget, bara middag (eftersom det blev smidigast så). Ingen märkte något i skolan, alla sket i varför jag inte åt, och här hemma märkte dom inget eftersom jag åt ju middag.. middag som jag själv bestämt såklart (soppa på 30 kcal). Men nu går jag i en ny skola och jag vet att dom jag går med nu kommer bry sig, fråga, undra, BRY SIG! Det känns fint, men ändå så ångestframkallande och jobbigt. Jag får försöka äta så lite som möjligt och sen köpa hem ett lager soppa och goda grönsaker som jag kan äta till middag, inge mer pannkakor med sylt och grädde, fan jag SPYR!

Hoppas ni mår bättre än feta lilla jag!

JÄVLA PASTAHELVETE

Syrran tvingar mamma att göra en supergod pastarätt flera dagar i rad och man blir ju så jäkla sugen, tur att den är uppäten nu då (jag är skithungrig och sugen) så att jag inte hetsar i mig hela jävla skiten. Jag åt i alla fall lite imorse, typ två dl kanske, äckliiiiiiiiiiiiigt.. men gott. Kan inte jag bara avsky mat?

Iaf, middagen vill jag inte ens tänka på eftersom jag är ganska tvungen att äta den när Jocke är här (yes han kommer idag, saknar honom så).. det är grymt jobbigt att tänka på. Dessutom smsade han nyss och frågade om jag var sugen på pizza, det kan aldrig leda till något bra? Tur som det är ska jag träna idag, så jag blir nog av med det mesta jag äter.. men bara inte pasta, pizza och skit.. neeeeej :'( Dessutom har jag sagt till alla (för länge sen) att jag inte gillar salladen på den där jävla pizzerian, vilket var jävligt onödigt av mig. Nu undrar ju alla om jag tar det.

Aja orkar inte spy mer galla!
Puss på er sötnosar, hoppas ni mår så bra som möjligt.

Måndag idag

Jag har ätit en dl pasta med sås idag och VITT BRÖD med smör:'( och kalkon, ska försöka att inte äta något mer än det.. känns alldeles för mycket redan.. fan då! Aja, jag antar att jag jämnar ut det lite nu när jag ska åka och träna, aerobic igen =) Och dessutom har jag mitt effe hemma som jag tänkte ta innan träningen (Carro påminde mig om det eftersom jag helt hade glömt bort det)

Hur har det gått för er sötnosar idag?

Äta?!

Vaknade för en timme sen, åt nyss en mandarin.. nu vill jag inte äta mer idag eftersom det är så skönt att se minus på vågen och det kommer jag få göra om jag motstår. Men det handlar inte om att motstå idag, jag vet inte hur jag ska kunna slippa undan middag hemma hos Jocke, kanske om jag åker så att jag missar när dom äter middag eller något. Vi får se, jag kanske får skjuts och då kommer jag antagligen efter:) Härligt.

I sommar då ska jag ha den där platta magen, dom där fasta låren och armarna, och en fast snygg rumpa!! Jag vägrar se ut som en strandad val på stranden i sommar igen. Jag mår ju bara dåligt då.

Puss & Kram

Moreee workout

Ska träna ikväll igen, runt åtta, idag blir det step up ska bli riktigt skönt faktiskt. Träna bort allt jag har ätit idag (2 Mandariner,äpple,grovt bröd med bonjour vitlök och örter.) Åhh, det är så skönt att ha kommit igång med träning igen. Dåligt dock att jag inte kunde motstå den där mackan, bröd = fienden.

Imorgon ska jag försöka äta så lite som möjligt också, men det blir middag hemma hos J så jag är tvungen att äta om jag inte "somnar" och sover genom middagen (det lyckas inte alltid eftersom antingen väcker han mig eller så tar han upp senare).. Dessutom läser han min blogg så nu vet han om mina planer, men jag orkar inte bry mig just nu.. jag vill iaf gå ner tio kg till och just nu koncentrerar jag på under 60!

Puss på er sötnosar.

SAY NO!

Än så länge har jag ätit en mandarin och ett äpple, druckit pyttelite vatten.. jag vill inte äta mer, men det är så svårt att hålla sig från synd när man har syndat så länge. Igår åt eller drack jag ingenting onyttigt, vilket var en bra början, idag ska jag inte heller äta riktig mat, frukt, crisp n light och grönsaker är okej.. men ingen pasta,potatis,kött eller fisk. För nu ska jag komma igång igen och för att komma igång måste jag sätta fart, jag måste komma ihåg hur bra jag mådde när kilona rasade. Så idag ska vara en bra dag.

Hur mår ni idag?


En helt okej dag

Än sålänge har jag ätit en banan och en dl pasta och fyra köttbullar. Hade inte planerat att äta så mycket mer, kanske några crisp n light, men ikväll ska jag träna så det kommer gå ganska jämt upp. Det känns bra idag fö ren gångs skull och jag ska inte synda idag! (Egentligen syndade jag lite när jag käkade pasta och köttbullar). Dom nästan tvingade mig att äta, det var riktigt jobbigt.. dom vet ju att jag har ätit normalt ett tag nu.

Om jag vill bli smal, är inte det upp till mig då?

Träning

Imorgon börjar träningen, fan vad skönt det ska bli! Så många dagar i veckan jag kan,  jag ska köra helt slut på mig själv. Nu ska jag klara det, 10 kg till sommaren. Beach 09 here I come.

No more
chips
godis
choklad
läsk (-lightläsk)
osv..

Jag får välja en dag då jag kan äta onyttigt om jag nu behöver det, men helst inte.. det är ändå inte så gott som man tror. Hjärnan lurar oss.

Vilken lögnare jag är

Jag ljuger för mig själv.... jag ljuger ljuger ljuger. Jag trodde faktiskt jag skulle klara det, men det blev så mycket bjudninar och olika saker så jag bröt ihop och lyckades inte. Den 7 januari börjar träningen och imorgon börjar "dieten" .. jag vet inte om jag borde skriva det här eftersom det känns som att det är dömt att misslyckas i såfall, allt annat jag har skrivit här i på senaste har ju gjort det. Det ända positiva är att jag vet hur jag behåller vikten, så att jag inte går upp allt igen då skulle jag verkligen må dåligt med mig själv.

Löften inför imorgon:
Dricka två liter vatten.
Äta under 700 kcal.

RSS 2.0