När du är tunn som luft, då är du nästan perfekt.

Kapten Röd - Trasig

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar

Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda

Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar

Ingen kan fly när idealen bara ekar

Kraven finns där vart man än vänder

Att du inte duger är signalerna dom sänder

Modetidningarna bara sprider trender

Som inte passar människan så folk mår sämre

Ändå undrar alla vad det är som händer

När vissa väljer svälten

Tack LIS för att du tog in den här låten i mitt liv.


Ännu en helg förbi

FAN FÖR LÖRDAGEN!
Det var ju inte lika dåligt som det brukar vara.. fredagen var helt perfekt också så det kändes skönt. Jag behöver faktiskt inte äta mig fet bara för att jag är med min älskling, då om någon gång borde jag vilja stå emot? Jag vill ju att han ska älska min kropp och inte bara ljuga om att han älskar den.. eller så är det så att jag vill kunna tro på hans ord, jag känner inte att jag kan det när fläsket dallrar och hänger och flänger.

Jag köpte ju en kofta i fredags och jag testade den igår... i affären såg den skitsnygg ut på, hemma såg jag bara ut som en fet valross som stod och trampade framför spegeln. Får en jävla ångest när jag bara tänker på det. Varför ska fet "god" mat finnas. Det är ju bara så jävla onyttigt...

(Jag vet att det finns såkallade "nyttiga" fetter och det är inte dom jag pratar om nu, jag pratar om donken, pizza.. osv. skräpmat helt enkelt)

Bloggkoll

Följ min blogg med bloggkoll Följ min blogg med bloglovin
ja om du vill följa min väg från en fet nolla till en smal vinnare ;)

62-63 kg

Det skiftar mellan 62-63 varje dag, åh kan det inte bara gå neråt? Idag är Jocke här i alla fall och han vill köpa snacks idag så då gör vi det, jag ska försöka äta så lite som möjligt (jag vet att jag inte kommer kunna motstå helt, feta lilla jag). Det är det bästa jag kan komma med, åh jag är så äcklig.

Bring it on again är på tv:n, alla verkar älska cheerleaders, är dom feta? nej..



Nej..

..bara för att jag är sjuk förtjänar jag inte mat.
Mat är evil, mat vill göra mig fet. Varför kan inte min familj vara en såndär nyttig familj, som vet hur man ska äta rätt och bra. Min familj har ingen aning om hur man gör det. Mamma lagar alltid onyttig mat, pasta med massa såser. Det är ju god mat såklart, men maten är ond. Jag njuter hellre av en räksallad utan pasta och utan dressing. Sallad, gurka, paprika, lite majs och räkor.. liiite keso på toppen går bra också. Inte oxfilé pasta med den fetaste såsen i världen.

..äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man.
Igår var jag ute och köpte lite behövligheter inför vintern, skor och jackor och sånt. Det innebar att jag vaknade upp ännu sjukare imorse, nu har jag inte varit i skolan på hela veckan. Dåligt samvete? JA, på hög nivå kan jag tala om. Igår kom jag på vad jag ska köpa till J, men sen krossades den idén. Kanske inte.. men jag vet inte hur jag ska lösa det utan att säga till J vad jag ska köpa till honom. Och det tänker jag inte, för då förstörs ju hela överasskningen.


Var starka mina vackra vänner<3


jag förtjänar inte ..

Straffa mig, slå mig, bit mig, klös sönder mig!!!!!!! Jag förtjänar inte att finnas just nu!

Jag stark?

Lis kommenterade på min blogg, hon skrev att jag var starkare än henne. Jag har aldrig sett mig själv som en stark person, det värmde så otroligt att höra att någon annan tycker att jag är stark. Men jag tror fortfarande att det är du som är starkare än mig Lis, alla är väl starkare än mig? Jag ligger ju och trampar på botten just nu..

MAT:
En liten bit av en kycklingrulle
Halv banan

Vad säger ni..

..om en halv kycklingrulle? Usch, tur att det inte var en hel i alla fall, utöver det har jag ätit tre knäckemackor med kaviar och en BULLE. Hur äckligt får det bli? Men jag hoppas att jag har tur med mig och att det ändå står en 1 på vågen imorgon. 61 here I come?

Hur mår ni allihopa, vilka läser min blogg egentligen, tell me people=)?



Gaaah

Det går så bra så jag flyter på moln, imorgon vill jag se en 1 på vågen, 61,5 eller kanske 61? Snälla det skulle vara himmelriket.. Hoppas ni mår bra allihopa<3

Idag gick bra

Lite synd men allmänt gick det bra. Imorgon hoppas jag på minus på vågen, men jag vågar inte hoppas för mycket då blir jag bara besviken om det inte är så. Hatar att min våg bara visar helor och halvor.. Jag vet liksom inte min vikt exakt då. Måste införskaffa en ny våg alltså!

Men god natt mina vänner, hoppas ni mår bra <3

Morgonvikt: 62 kilo

Konstigt att man kan gå ner av så mycket mat? Det känns som om jag åt som en gris i helgen.. antagligen gjorde jag inte det, det kändes väl bara så efter alla dagar med svält. Det borde jag ha förstått att det skulle kännas så. Eller så är det min våg som lurar mig? Det får vi inte hoppas.

Idag har jag som regel att jag endast får äta knäckebröd med något litet pålägg (inte ost och smör). Och dricka vatten och cola zero såklart, än så länge har planen gått superbra, jag har ätit två knäckemackor till frukost och druckit en halv cola zero. Efter att jag har skrivit klart här tänkte jag gå och hämta ett knäckebröd och ett stort glas vatten, det blir samantha who tittande nu =) Härligt.

Jag vaknade upp och hade ännu mer ont i huvudet än igår, och halsen ska vi inte ens prata om. Jag valde alltså att stanna hemma idag, riktigt skönt om jag får säga det själv. Kan jag inte bara få ta studenten snart så jag slipper det där råtthålet till skola? Hur kan dom ens få kalla sig det..

stay strong<3

fan..

Höft: 91 cm (-5 cm)
Midja: 73 cm (-3 cm)
Handled: 14 cm (-0.5 cm)
Lår: 51 cm (-6 cm)
Överarm: 28 (-1 cm)

Det var mina mått för ugnefär en månad sedan. Undra om dom har minskat nu? Jag ska nog mäta mig imorgon, då är det ju vägningsdags också, vi får se om jag vågar helt enkelt. Det kan vara lite jobbigt ibland. Dom sifforna som står innanför paranteser är hur mycket jag har gått minus sen förra gången jag mätte mig.

Vikt idag: 62,5 kg
Högsta vikt: 74 kg
Startvikt: 72 kg

fan..

Om ni bara visste

Om ni bara visste hur jag svälte mig själv på dagarna bara för att se minus på vågen, om ni bara visste att jag dricker cola zero för att klara mig genom dagen utan att ramla ihop. Om ni bara visste hur jag ibland spyr upp maten efter middagen för att jag har en sådan otrolig ångest för vad jag just har stoppat i mig, (one moment on your lips a lifetime on your hips). Om ni bara visste att det ända jag tänkte på var kaloriintag och viktnedgång, om ni bara visste hur jag kollat på vackra smala tjejer varje dag bara för att få motivationen till att fortsätta svälta mig. Om ni bara visste hur jag noga planerar vad jag ska äta och vad jag inte ska äta under dagen.
Om ni bara visste det, hade ni varit så här mot mig då?

Om ni bara visste ens någonting!

INGEN VIKTUPPGÅNG...

...under helgen. Snacka om lättnad, eller vad säger ni?
Om jag hade gått upp denna helg också, då vet jag inte vad jag hade gjort, lagt mig i snön tills allt fett hade fryst bort från min kropp? Ursäkta, nej det skulle jag aldrig göra. Men jag vill verkligen bli av med den här äckliga kroppen och känna mig nöjd för en gångs skull, är det tillåtet i den här världen?

Dagen har gått åt helvete

mer behöver jag inte skriva.

Varför finns all denna maten?

Varför finns det mat som inte är bra för kroppen? Varför finns det mat som gör att man går upp i vikt så fort man stoppar det i munnen? Varför finns fett.. varför finns kalorier? Kan vi inte bara få vara som vi vill och sen inte påverkas av vad vi äter? Jag hatar att hela tiden behöva tänka "hur mycket kalorier är det i det här?" eller "om jag äter det här nu kommer jag vara tvungen att svälta imorgon" jag hatar det.. men ändå så älskar jag att se vågens siffror minska.. jag är hungrig efter viktnedgång!

Förlåt

för att jag har varit så inaktiv i allas bloggar och min egna. J har ju varit här det blir lätt så då.. sen ska jag iväg till honom i helgen och då blir det ju lätt så också, kan ju försöka blogga lite. Men vill inte sitta och skylta med den här bloggen hemma hos honom direkt.

Dagen har gått bra, jag syndade lite choklad idag och igår, men jag har i alla fall inte ökat i vikt, känns snarare tvärt om nu. Som att det bara går neråt, gissa om det är skönt? Jag ska väga mig imorgon bitti.

Jag står still

Det är ju bra att jag inte går upp i vikt (trots synderna) men jag står helt still och det är frustrerande!!! Fast det kanske beror på att jag har varit med J dom senaste dagarna, idag ska jag inte vara med honom, eller just nu är han ju här.. men ikväll menar jag och då blir det lättare för mig. Förra fre-lör var bättre matmässigt än någonsin, så den här helgen satsar jag på bättre än så!


Stay strong<3


BLÄÄÄ

Jag har lyckats någorlunda med dagens schema, men några synder har det blivit. SKÄRP DIG FETTO!!!!!!!!!!


THINSPO


Lite thinspo innan jag drar till skolan. Naomi från serien 90210, så snygg!

MATDAGBOK IMORGON

Frukost: -
Lunch: -

Middag: 250 gram soppa (25 kcal)
Kvällsmål: två crisp n light eller en morot
Övrigt: Cola zero & tuggummi

Så ser det ut och jag är säker på att jag kommer klara det, ska också dricka 2 liter vatten.

Minestrone soppa

Det ska jag äta till middag, kan äta ganska mycket så ingen börjar klaga/tjaffsa eftersom det inte är så många kalorier är det. Jätteskönt, imorgon ska jag nog inhandla två findus soppor 10 kcal per 100 gram färdig soppa.. För bra för att vara sant?


Mat mat mat.. -.-

Åt en macka idag i skolan, visste att jag skulle hetsa när jag kom hem annars. Vilket jag inte vill riskera. Men imorgon blir det inget sådant, då slutar jag innan lunch till och med så jag hinner inte "gotta" i mig något som tur är. Jag ska klara mig på Cola Zero, soppa och grönsaker hela veckan eller två veckor.. (möjligtvis någon crisp n light (20 kcal) om mamma börjar tjaffsa.)

Jag är så trött på att vara en fattig student, jag behöver pengar nu, jag måste köpa vinterjacka, mössa,vantar,halsduk osv.. åh ska jag frysa ihjäl i tio dagar till? Då kommer jag allvarligt avlida. Ge mig värme, ge mig sol, ge mig!!!


Kroppen känns konstig

Usch, jag är helt seg i kroppen. Vet inte vad jag ska göra åt det heller, jag måste ju upp och gå till skolan men jag har ingen ORK.. någon som har något tips om vad man kan göra?

När jag får pengar (25/11) då ska jag nog börja motionsimma, det känns som en bra träning för mig dessutom bränner man ganska mycket kalorier under en timme, om man brukar simma så länge? Jag vet inte riktigt för det var länge sen jag motionsimmade, men jag gillar det i alla fall. Lugnet ni vet! 59 kilo känns låååångt borta. Ge mig styrkan att svälta mig tills dess? Nästa helg ska jag INTE ÄTA NÅGOT ONYTTIGT! klarar jag det får jag köpa jeansen även om jag väger 60, det tycker jag är en bra belöning.

59 Kilo den 30/11

JAG KAN KLARA DET, JAG SKA KLARA DET!
Då ska jag  köpa nya jeans eftersom alla mina byxor nu är 2-3 storlekar för stora, jag har ingen lust att gå så tills jag nått mitt mål. Men jag tänker inte spendera så mycket pengar på dom direkt, det känns bara onödigt då jag ska gå ner några storlekar till. Till 25 kanske, vad har ni för jeans storlek?

MATINTAG

3 bitar choklad.. blä.
Vi har gäster på middag också, så då blir det mattvång.
Fläskfilé pasta och sås.

Ost och Kex efteråt, byta plats någon?!

Hemma igen

Kom nyss hem från J, det blev inte så mycket mat som vi brukar äta men det blev ändå mycket enligt mig. Förhoppningsvis har jag inte gått upp någonting jag ska väga mig imorgon kväll så får vi se, jag vågar i alla fall inte hoppas på att jag har gått ner något. Det är omöjligt.

J gjorde frukost på sängen till mig igår och jag kan verkligen inte säga att jag inte tänker äta då. Det var ju så gulligt gjort av honom. Men det var ändå inte så farligt mycket kalorier tror jag, vill jag inte tro i alla fall. Men nu orkar jag inte tänka på det, jag tänker framåt och idag ska jag vara nyttig!! Försöka motionera lite också, känner mig helt seg i kroppen, usch!


Hur svårt kan det vara?

Sitter i skolan just nu kom tydligen tjugo minuter för tidigt, men det gör inget för då kan jag ju upptadera lite här och det kommer jag inte kunna göra i helgen. Som sagt så blev det ingen frukost men jag hittade ett paket tuggummi i fickan som kan hålla bort sötsuget. Skönt. Sen så blir det cola zero för matkortet. Förstår inte varför vi inte har nyttig mat i skolan? Hur svårt kan det vara.


Nehe då var det kört

Vi hade inge havregryn hemma så jag får vara utan, tog en cola zero istället. Jag får puscha mig själv så att jag inte äter mer än nödvändigt, men det kommer jag klara, jag känner att jag är så pass motiverad nu så att jag kan komma hur långt jag vill!

Ha en bra helg mina vänner så hörs vi på söndag, kommer sakna er<3

God morgon sötnosar

Vaknade för ungefär tjugo minuter sen, är skit hungrig så jag ska nog äta lite havregrynsgröt eftersom det blir inge mer mat fören middag. Jag måste äta middag idag eftersom jag ska hem till J, och om jag inte har ätit något innan blir det risk för överätning, så jag tar det säkra före det osäkra.

Men i helgen ska jag inte proppa i mig mat som jag har för vana att göra när jag är med J utan det blir så lite som möjligt helt enkelt. Hoppas ni alla mår bra, stay strong<3

För er nya

För er som inte läste min blogg förut så kanske jag ska berätta lite om mig själv. Jag har valt att inte skriva ut mitt namn p.g.a. att jag inte vill att folk oroar sig eller börjar tjata på mig om det jag skriver. Det här är i alla fall en blogg om hur jag har lyckats gå ner 10 kg och om min kamp att gå ner åtminstone 10 kg till om inte mer. Jag är 17 år och går Media på gymnasiet, jag trivs där och har underbara vänner. Min blogg kommer mest bestå av matintag, tankar kring min vikt, inte tips men saker som hjälper för mig i olika sammanhang. Jag tänker INTE råda någon att använda sig av samma drastiska teknik som jag gör, om man nu kallar det drastisk teknink!

Min vikt:
Högsta vikt: 74 kg
Nuvarande vikt: 62,5 kg
Målvikt: 44/48 kg

Jag hade ett par shorts som jag jättegärna ville komma i som jag aldrig har passat i, igår kom jag i dom. ÄNTLIGEN.


Välkommen mig själv

Det här är min nya blogg, äntligen bestämde jag mig för att lämna blogspot. Jag ville ha en egen design som jag trivs med, och det gick inte att fixa med deras konstiga mallar och stuff. Nu har jag trixat lite i designen men den är inte alls klar, vill egentligen inte ha den fula bakgrunden som jag har nu och headern ska jag självklar ändra men eftersom jag ska stänga av datorn om tio minuter så tar jag tur med det efter helgen istället.

Jag ska till J så det blir inget bloggande imorgon och lördag, inte vad jag tror i alla fall.
Min gamla blogg http://taintedbody.blogsopt.com

Ni kan kalla mig Nis!

RSS 2.0